Flotta

ZÖLDRE VÁLTUNK!

A környezettudatos megújulás jegyében a Budapest Taxi flottájában található 50 db 100%-ban elektromos meghajtású Nissan Leaf, és közel 100 db CNG gázos autó. Ezzel a Budapest Taxi Magyarország első zöld taxitársasága lett, és fővárosunk ötödikként állt be a sorba a világ nagyvárosai közé, ahol zöld flottájú taxitársaság működik.
 

KÉNYELMES UTAZÁS

Gépkocsiparkunk a mai piaci elvárásoknak megfelelően fiatal autókból áll. Mind műszaki, mind esztétikai szempontból megfelelnek az üzleti partnerek elvárásainak.
Gépkocsiparkunk folyamatos ellenőrzését a cég Etikai Bizottsága látja el. Figyelemmel kíséri az autók műszaki és esztétikai állapotát, a gépkocsivezetők munkáját, megjelenését, valamint az érkezési időpontok betartását.

A gépkocsivezetőink által a megrendelők felé okozott esetleges anyagi és erkölcsi károkért társaságunk felelősséget vállal.
Színvonalas szolgáltatásunkhoz hozzátartozik, hogy minden autónkban kártyás fizetési rendszer is működik, amely alapján Mastercard, AMEX és VISA kártyával fizető utasok kiszolgálására is készek vagyunk. POS termináljainknál fizethet MasterCard paypass-szal is.

zöldre váltottunk, mert fontosnak tartjuk környezetünk védelmét

Bankkártyás fizetés szolgáltatója

Színvonalas szolgáltatásunkhoz hozzátartozik, hogy minden autónkban kártyalehúzó rendszer működik.
Az oldalon történő bankkártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bankkártya

Lépjen velünk kapcsolatba

Keressen meg bennünket elérhetőségeink bármelyikén, vagy adja meg elérhetőségeit az alábbi űrlapon, melyeken kollégánk felveheti Önnel a kapcsolatot, és diszpécserünk felkeresi Önt!